ITfrue

Hvem står bak nettsiden?

Emma Katarina Kirkegaard (pikenavn: Blaasvær), vokst opp i Norge nærmere bestemt Telemark, men adoptert fra Filippinene.

Hvorfor ITfrue?

I flere år har jeg bare tullet med dette i og med at det finnes en god gjeng med bloggere som heter “et-eller-annet-frue” allerede. Navnet er et ordspill (med en viss ironisk undertone)

11.11.11 er en spesiell dato for meg. Jeg giftet meg med en mann jeg hadde lyst å dele resten av livet med. Hans yrke er IT/datanerd. Selv så er jeg interiør&motenerd. Jeg er en kreativ sjel som er glad i å gjøre ting selv samt som jeg liker at det skal være design over det. Derfor “ITfrue” (HAHA) !!

Jeg er glad i et godt fotografi man kan se på i timesvis, en godt skrevet artikkel, egenlaget plagg eller interiør, hjemmekunst osv. Mye av dette gjør jeg selv, noe kjøper jeg og noe drømmer jeg bare om. Jeg er også fan av gjenbruk!

Hvorfor “blogg”? 

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å lage noen blogg. Jeg har ikke noe lyst til å ha en typisk “rosablogg” og jeg har ikke noe særlig lyst til å være “hu blogger dama”, derfor kvier jeg meg litt til dette prosjektet.

Jeg har lyst til å dele min glede ved å være kreativ, lage ting selv og velge å ha ting som “ikke alle andre har”, velge en litt lengre vei enn bare det som står i butikken, og kjenne på en mestringsfølelse.

Jeg liker også å skrive og dele. Jeg blir kanskje aldri en forfatter, men dette er mitt resultat av skrivelysten som bor i meg. Derfor vil det innimellom dukke opp følelsesladde innlegg der jeg ønsker å dele tanker, meninger, gode bilder osv.

Håper du liker det du leser og ser 🙂