Life like a queen?! ?

Igår kveld fikk jeg endelig ro, tid og lyst til å male ut noe av det som skjer i hodet mitt. Jeg liker aller bedt at folk tolker kunst på hver sin måte, men denne gangen har jeg et behov for å legge ved budskapet mitt med bildet i tekst form også.

Jeg har valgt å kalle bildet “life like a queen?!” Grunnen til det er ganske enkel. Teoretisk sett så burde jeg følt meg som en dronning. Til tross for en røff første vaksine på livet ved at min biologiske mor forlot meg og jeg måtte bo på barnehjem mine første 11mnd av livet og oddsen for livet mitt ikke såg helt konge ut. Så vant jeg er i lotto! Jeg var så heldig å bli adoptert til Norge av to resuss sterke mennesker fulle av både kjærlighet og trygghet på alle mulige måter. Jeg har vokst opp i et fredelig land, et land hvor man kan tro det man vil, ytre de meningene man vil og leve på akkruat den måten man vil. Jeg har valgt et liv hvor jeg føler meg utrolig priviligert som får lov å være en del av en organisasjon som ser hverandre til en hver tid uansett hvor i verden vi er! Jeg har mennesker i livet som oppriktig bryr seg om meg. Jeg har min egen familie og jeg kan få lov å ta hensyn til min egen helsetilstand. Snakk om å være priviligert. Derfor mener jeg selv at jeg burde følt meg som en dronning. Likevel gjør jeg ikke det. Det er et mørke, et tom rom og mange følelser med håpløshet. Ende løse netter uten søvn og med fortvilelse. Et evig jag til å forstå seg på livet. Et evig jag for å gjøre det rette. Et jag med å sette seg mål, kanskje for høye. Men setter jeg ikke høye krav til meg selv blir det liksom ikke noe av meg heller. Og det orker jeg ikke, derfor gjør jeg ting som jeg mener er meningsfult og som virkelig føles meningsfult. Men så kommer de kjipe, uforståelige følelsene omigjen og omigjen. “Hva er greia med livet?” Vet du? Vet jeg? Jeg tror virkelig man kan finne svaret på det og det ha jeg vel egentlig gjort. Men likevel så er de menneskelige tankene der som representerer: tomrom, håpløshet, uro, mørke, kjipt og ulykkelighet. Disse følelsene er blandet med: Glede, kjærlighet, delvis små glimt av lykke, ro, varme og trygghet.

Hvem kan forstå seg på slikt kaos?

Jeg føler liksom jeg ikke har noe å klage på. Derfor: Life like a queen ? egentlig!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nine − eight =