Vinduskarm

Har du en drøm? Alle har vel det og jeg håper du jobber mot din! En av mine drømmer er å ha en vinduskarm der jeg kan sitte å slurpe i meg morgenkaffen mens jeg ser på himmelen og utelivet som våkner fra natt til dag. En vinduskarm hvor jeg kan ta meg en liten ettermiddagslur/hvil mens jeg nok en gang slurper i meg en kopp med kaffe, lukker øyene for prøve å slappe av litt etter en dag med hverdagens utfordringer og hvor jeg hører på “familiestøyet” i bakgrunnen. Tallerkener, glass og bestikk som slår mot hverandre før de settes i oppvaskmaskinen av typen, og barn som leker med klosser på gulvet hvor klossene blir bygd opp av storesøster og rast ned av lillesøster, og hver gang (nesten) avsluttes med barnelatter før det blir bygd opp igjen og rast ned igjen. Sånn kan de holde det gående ganske lenge.

Jeg har det nesten sånn her hjemme. Jeg mangler bare vinduskarmen. Vinduskarmene her er halvdype. Noen ganger “trøkker” jeg meg oppi en av dem og prøver å hive i meg litt av drømmen min om en karm som jeg kan kose meg i. Da vil jeg også ha litt bedre utsikt enn hva jeg har på bildet over. Det er ikke alltid like stas å glo rett inn til naboen til tross for at gata vår er ganske sjarmerende. Det beste hadde jo vært å ha utsikt over fjellene, storbyen eller sjøen.

Akkurat nå får “karmen” være med drømmen, men kanskje jeg kan få det en gang i fremtiden?

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 + three =