OM EMMA KATARINA


Navn: Emma Katarina Kirkegaard (pikenavn: Blaasvær)
Sivilstatus: Gift 11.11.11, mor til to døtre
Født: Desember 1991
Bosted: Gvarv, Telemark
Yrke: Student, medisinsk sekretær og hjemmeværende mamma

Min historien:
Jeg er født på Filippinene og ble adoptert til Norge når jeg var 11 mnd. gammel, og har vokst opp hos en norsk familie. Barndommen min er det ingenting å klage på. Jeg har hatt det slik barn flest fortjener å ha det. En idyllisk barndom i en typisk norsk familie der fritidsaktivitetene mine har vært langrenn, speideren, kor, ymse instrumenter, ferie på fjellet/byen, og være med gode venner. Jeg har en mamma og en pappa som har gitt meg trygge rammer og som genuint bryr seg om meg. De første årene i Norge tilbrakte jeg i Valdres, men de siste 20 årene har livet mitt befunnet seg på Gvarv, en liten bygd i Telemark. Bygda er kjent for sine eplegårder og har bl.a. Lindheim Ølkompani og Nordsjø kabelpark å by på!

11.11.11 giftet jeg med “mannen i mitt liv” – Tomas <3 og i 2012 fikk vi en nydelig datter sammen. Lillesøster kom i 2016. Jeg var tidlig ute med å stifte familie med andre ord. Mellom disse årene har jeg funnet min biologiske mor, noe det står litt om i et tidligere innlegg på bloggen. Dette var en beroligende opplevelse for meg, og min kjære mann er den “heldige vinner” av to svigermødre (hahaha!).

Jeg kunne nok har skrevet mye mer om meg selv, men her er i hvert fall et kort utdrag av min korte livshistorie.

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

15 + eighteen =