ITfrue.it

Hei du!

Denne bloggen har eksistert en god stund, men det har aldri vært noe fart den. Nå har jeg tenkt å gjøre noe med det og å satse mer på den. Det kommer nok ikke til å bli en typisk “rosablogg”, men jeg har lyst å dele min glede ved å lage ting selv slik at andre også kan finne gleden ved å være kreativ. Jeg vil også dele mitt behov for å skrive og jeg håper du liker det jeg vil skrive om.

Når det kommer til navnet “ITfrue.it” vet jeg det finnes tusenvis av “et-eller-annet-frue” blogger. Dette navnet ble til på grunn av at jeg i flere år at tullet med at jeg er ITfrue i og med at min bedre halvdel jobber med IT/data, og det er det som fører til at vi har mat på bordet og tak over hodet.

Jeg er over gjennomsnittet glad i mote&interiør og glad i å lage ting selv. Jeg liker kunst, jeg liker hjemmelagde ting, og jeg liker noe som alle andre ikke har.  Og jeg har et behov for å dele mine tanker med verden ved å skrive et følelsesladet blogginnlegg. Med dette håper jeg at denne bloggen kan være noe som ikke alle andre har. Jeg kommer til å laste opp et innlegg når jeg virkelig brenner for det jeg gjør, skriver eller finner!

Ønsk meg lykke til, jeg håper du vil bli en av de som henger inne her og kanskje får nytte av noe av det som blir lagt ut!

Leave a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

four × two =